Hvad er de nye funktioner i Odoo 17?

Opdag de spændende nyheder i Odoo version 17 - En revolution inden for ERP
28. november 2023 af
Hvad er de nye funktioner i Odoo 17?
FlexERP ApS, Annika Stenberg Madsen

 


Velkommen til en ny æra af ERP digitalisering med Odoo Version 17! Hos FlexERP er vi begejstrede for at præsentere en række innovative forbedringer og funktioner, der er skræddersyet til at optimere din virksomheds drift. Fra intuitivt design til avancerede analytiske værktøjer - Odoo 17 er her for at omdanne måden, du driver din forretning på. Lad os dykke ned i nogle af de mest spændende opdateringer.


Rul ned til bunden af denne side for at se en oversigt over konkrete nye funktioner indenfor hvert funktionsområde.

Ny brugerflade og intuitiv navigation

Odoo 17 præsenterer en helt ny brugerflade, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Introduktionen af det nye 'Milk Theme' er en komplet omlægning af brugeroplevelsen, designet til at gøre din daglige navigation i systemet både nemmere og mere behagelig. 


Den moderne, lækre og lyse brugerflade bringer en frisk visuel oplevelse. Med en valgfri 'Dark Mode' kan du nu skifte til et mørkere farvetema, der er nemmere for øjnene under forskellige lysforhold. 


En særligt spændende tilføjelse er muligheden for at tilpasse forsiden fuldstændigt ved at omorganisere app-ikoner. Dette giver dig en unik frihed til at skræddersy dit arbejdsområde efter egne præferencer.


Odoo dashboard dark mode


Forbedret ydeevne

Odoo 17 er ikke blot mere æstetisk tiltalende, men også hurtigere og mere lydhør. Denne forbedring i ydeevnen sikrer en mere glidende og effektiv brugeroplevelse, hvilket er afgørende for virksomheder, der håndterer store datamængder.


Revolutionerende avanceret søgning

Den nye avancerede søgefunktion er en game changer. Nu kan du nemt tilpasse og oprette dine egne filtre for en mere effektiv datahåndtering. Dette betyder hurtigere og præcise resultater, der passer perfekt til dine forretningsbehov. Der spares også klik med musen, når et eksisterende filter skal tilpasses.


Odoo avanceret søgefunktion


Nye Apps og ChatGPT integration

Odoo 17 introducerer flere nye apps, der forbedrer systemets alsidighed og effektivitet. Blandt disse er der tilføjet vigtige AI-funktioner, herunder integration med ChatGPT, hvilket er en spændende udvikling, der kan revolutionere brugerinteraktionen med ERP-systemet.


ChatGPT 3.5 integration i Odoo


Her er nogle af de mest fremtrædende nye tilføjelser:


  • Self-service kiosk: En innovativ løsning til selvbetjening, hvor kunder kan placere ordrer og foretage betalinger ved selvbetjenings kiosker. Dette er ideelt til fastfood-kæder og casual dining-restauranter, der ønsker at øge effektiviteten og reducere ventetiden.
  • Kitchen Display app: En nem-at-bruge forberedelsesskærm, som viser alle forberedelsesordrer og tillader nem håndtering af forberedelsesordrer. Stryg dele af ordren eller hele ordren ud, når den er klar. På kundeskærmen kan kunderne følge med mens du forbereder ordren. 

Odoo Kitchen Display - forberedelsesskærmen

  • Frontdesk app: Revolutionerer måden, virksomheder håndterer deres besøgende på. Her kan du opstille en velkomst skærm eller tablet i receptionen, hvor dine gæster f.eks. kan melde deres ankomst, få nyttige informationer om deres besøg o.s.v.​
  • Shop floor management app: Tilbyder en simpel og overskuelig løsning til styring af produktionsordre og overblik over arbejdsopgaverne på "gulvet", i lager og produktionen.
  • Meeting rooms booking system: En intuitiv app, der gør det nemt at reservere og administrere mødelokaler i realtid.
  • To-Do app: Notater app'en er nu omdannet til en To-do liste til simpel styring af dine daglige opgaver. Har du brug for at lave mere avancerede notater skal dette nu gøres i Viden app'en i stedet.  To-do app'en er integreret med Projekt app'en, så du kan nemt konvertere gøremål til handlingsrettede opgaver. 


Nyt i Regnskab - Bogføringsloven

For danske virksomheder er den alt afgørende nyhed, at den danske lokaliseringspakke er blevet udvidet med de funktioner som gør, at systemet overholder den nye bogføringslov. 

I regnskabs-app’en introducerer Odoo 17 nyskabende funktioner som automatiseret genkendelse af fakturaer og forbedret bankafstemning. Disse ændringer strømliner dine bogføringsprocesser og giver dybere indsigt i din virksomheds økonomi.

Vi ser også en imponerende udvikling med mere AI og automatisering. Dette inkluderer forbedret evne til at forudsige og kategorisere finansielle transaktioner, hvilket gør regnskabsprocessen hurtigere og mere præcis. 


Odoo 17 indeholder også som standard integration til at sende elektroniske (EDI) fakturaer via den nye PEPPOL EU standard.


Opdateringer i Salg, Lager og Produktion

Odoo 17 bringer også vigtige forbedringer i Salg, Lager og Produktion. Disse opdateringer fokuserer på at strømline processer og forbedre brugeroplevelsen, hvilket gør det lettere for dig at styre dit salg og forsyningskæde.


Produktkataloget i Odoo


Overhaling af Hjemmeside og Webshop

Hjemmeside- og webshop-appsene i Odoo 17 har også fået en betydelig overhaling. Med forbedringer i design, funktionalitet og brugervenlighed kan du nu skabe endnu mere tiltalende og effektive hjemmeside, og sælge mere med webshop.Få mere information om de nye funktioner

I de kommende uger vil vi udforske de nye funktioner mere detaljeret i en serie af dedikerede indlæg. Disse vil give en dybere indsigt i, hvordan hver app og funktion kan gavne din forretning. 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi publicerer det næste indlæg. 


Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, informationer om Odoo og vores services samt invitationer til arrangementer.  Du kan altid afmelde dig med ét klik. Læs mere i vores persondatapolitik.

 

Opdag flere nye funktioner i version 17 her: