Styrk din forretning med 
Odoo integrationer


Udforsk vores kraftfulde integrationer, der optimerer din forretningsproces og forenkler arbejdsgange. Fra effektive forsendelsesløsninger med Shipmondo til direkte bankbetalinger i Odoo og EDI-fakturering med Sproom, tilbyder vi skræddersyede integrationer, der forbinder Odoo med førende systemer som Shipmondo, Sproom, Pleo og Quickpay. 

Shipmondo

Opdag effektiviteten i vores Shipmondo integration, der gør forsendelsesprocessen enkel og automatiseret. Med et klik overføres forsendelsesinformationen automatisk fra Odoo til Shipmondo, og du modtager sporingslink samt har mulighed for etiketudskrivning direkte i Odoo. 

Læs mere

Bankbetaling i Odoo

Vores Bankbetaling-modulet gør det nemt og effektivt at håndtere bankbetalinger direkte fra dit Odoo-system. Med modulet kan du hurtigt oprette og sende betalinger til både danske og internationale bankkonti, foretage betalinger via indbetalingskort, og få opdateret status på dine bankbetalinger automatisk. 

Læs mereSproom EDI

Skal du bruge en EDI løsning til dit system? Gennem vores Sproom integration kan du let og simpelt sende faktura til jeres kunder.

Læs mere

Pleo

Anvender du Pleo til at holde styr på medarbejdernes udgifter, og er bogholderiet træt af besværet med eksport/import via Excel ark?

Så har vi løsningen. Med direkte API forbindelse med Pleo, er du i stand til at hente alle udtræk direkte over i jeres Odoo løsning.

Læs mere 

 


Quickpay

Benyt Quickpay som din betalingsudbyder i din Odoo webshop med vores integration.

Læs mere

Danløn

Importer dine journalposter fra Danløn til Odoo via .txt-filer. Vores modul tilføjer en specifik menu i Regnskabs app’en for upload og håndtering af .txt-filer. Ved upload oprettes en kladde til journalpostering. Du skal blot kontrollere og validere. Dette sikrer en gnidningsløs overførsel og bankafstemning​​.

Køb Danløn modul 

 


Dataløn

Omdan dine tidsregistreringer i Odoo til et CSV-format, der er kompatibelt med DataLøn. Dette skaber en strømlinet proces for overførsel af tidsregistreringsdata i Odoo til lønberegning i DataLøn, hvilket reducerer manuelt arbejde og øger nøjagtigheden i lønadministrationen.

Fandt du ikke det du søgte?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om udvikling af flere integrationer.