Optimer din forsendelsesproces med Odoo og Shipmondo integration


I bestræbelsen på at tilbyde vores kunder den mest effektive og strømlinede forsendelsesløsning, har FlexERP med glæde udviklet en robust integration mellem Odoo ERP-systemet og Shipmondo. 


Kontakt os

Automatiser og forenkl din forsendelsesproces

Vores Odoo-Shipmondo integration er skræddersyet til at forenkle og automatisere din forsendelsesproces, hvilket frigør værdifuld tid og ressourcer i din virksomhed.

Med integrationen får du adgang til et bredt udvalg af leveringsmuligheder gennem Shipmondo's platform, herunder velkendte leverandører som GLS, PostNord, og Dao.

Sådan fungerer integrationen

1. Automatisk Overførsel af Forsendelsesinformation: 
Når du bekræfter en forsendelse i Odoo, overføres alle nødvendige forsendelsesoplysninger automatisk til Shipmondo, hvorefter den valgte fragtudbyder modtager informationen om forsendelsen.

2. Sporingslink og Etiketudskrivning direkte i Odoo: 
Når forsendelsen er overført, kan du tilgå et sporingslink i Odoo, og du har samtidig mulighed for at udskrive forsendelsesetiketter direkte fra systemet.

Simpel opsætning

Opstart er enkel og ligetil. Opret blot en gratis konto på Shipmondo, og kopier/indsæt API-nøglerne til Odoo. Vi står selvfølgelig klar til at assistere med API-nøgle opsætningen, hvis der er behov for det.

Om Shipmondo

Shipmondo er en komplet forsendelsesløsning der håndterer hele din forsendelsesproces fra ordremodtagelse til pakkeafsendelse, og med denne integration, løfter vi din fragthåndtering til det næste niveau. Uanset om du har egne fragtaftaler eller ej, gør Shipmondo det muligt for dig at sende pakker og paller til hele verden til attraktive priser, alt sammen fra dit Odoo-dashboard.

Ønsker du at få denne integration implementeret?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan implementere Shipmondo-integrationen.