Optimer din forsendelsesproces med Shipmondo integration til Odoo


I bestræbelsen på at tilbyde vores kunder den mest effektive og strømlinede forsendelsesløsning, har vi udviklet en robust integration mellem Odoo ERP-systemet og Shipmondo. 


Køb Shipmondo-integration

Automatiser og forenkl din forsendelsesproces med Shipmondo integration

Vores Shipmondo integration til Odoo er skræddersyet til at forenkle og automatisere din forsendelsesproces, hvilket frigør værdifuld tid og ressourcer i din virksomhed.

Med integrationen får du adgang til et bredt udvalg af leveringsmuligheder gennem Shipmondos platform, herunder velkendte leverandører som GLS, PostNord, og Dao.

Hør mere om Shipmondo-integrationen

Sådan fungerer integrationen

1. Automatisk Overførsel af Forsendelsesinformation: 
Når du bekræfter en forsendelse i Odoo, overføres alle nødvendige forsendelsesoplysninger automatisk til Shipmondo, hvorefter den valgte fragtudbyder modtager informationen om forsendelsen.

2. Sporingslink og Etiketudskrivning direkte i Odoo: 
Når forsendelsen er overført, kan du tilgå et sporingslink i Odoo, og du har samtidig mulighed for at udskrive forsendelsesetiketter direkte fra systemet.

Simpel opsætning

Opstart er enkel og ligetil. Opret blot en gratis konto på Shipmondo, og kopier/indsæt API-nøglerne til Odoo. Vi står selvfølgelig klar til at assistere med API-nøgle opsætningen, hvis der er behov for det.

Integrer Shipmondo med Odoo

Om Shipmondo

Shipmondo er en komplet forsendelsesløsning der håndterer hele din forsendelsesproces fra ordremodtagelse til pakkeafsendelse, og med denne integration, løfter vi din fragthåndtering til det næste niveau. Uanset om du har egne fragtaftaler eller ej, gør Shipmondo det muligt for dig at sende pakker og paller til hele verden til attraktive priser, alt sammen fra dit Odoo-dashboard.

Ønsker du at få denne integration implementeret?

Udfyld dine kontaktinformationer nedenfor for at booke en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan implementere Shipmondo-integrationen hos dig.