Workshop: CRM med odoo

Brug 2 timer og gå hjem med et gratis* Odoo CRM system,  klar til brug

Mini workshop i Odoo CRM
d. 14/11-2019 kl. 14-16

Med Odoo's CRM modul får du let skabt overblik over dine salgsaktiviteter, og du får et værktøj som kan hjælpe dig i din daglige planlægning, samt give et overblik over dine salgsmuligheder og aktiviteter.

Med denne mini-workshop har deltagerne "hands-on" og opretter med det samme deres eget CRM system i odoo, samt får et lyn-kursus i at bruge det.

Odoo • Text and Image
*Gratis
Når man opretter en ny odoo database er den første App gratis (f.eks. CRM) med ubegrænsede antal brugere.. Hvis du har odoo i forvejen kan du godt deltage i workshoppen, men vil skulle betale for at tilføje CRM app'en til dit odoo abonnement.

Program

 • Velkomst og præsentation
  - Vi giver en kort introduktion til FlexERP og ERP systemet Odoo.

 • Opsætning af Webshop med Odoo
  - Vi præsenterer mulighederne med Odoos webshop.

 • Kom igang med Webshoppen
  - Du lærer at bruge de grundlæggende funktioner i eCommerce modulet og får tips og tricks til at komme videre.

 • Spørgsmål
  - Vi åbner op for spørgsmål fra deltagerne via chatten.

  Flere informationer og tidsplan for arrangementet kan findes på Udviklingvejen's hjemmeside.

Det praktiske

Hvordan deltager jeg i webinaret?

Vi sender webinaret live via Youtube. Du deltager i webinaret fra din mobil/tablet/computer etc. ved at følge linket som fremsendes pr. e-mail dagen inden webinaret afholdes.

Hvad koster en webshop i Odoo?

Webinaret tager udgangspunkt i Odoos tilbud, hvor du som ny kunde kan tegne et gratis webshop abonnement. Du kan derfor som ny Odoo kunde etablere en webshop med basisfunktionerne - som inkluderer hjemmeside, webshop og fakturering - HELT GRATIS. Har du allerede en Odoo database, er der en månedlig tillægspris til dit nuværende abonnement på €16 for modulet Website og €8 for modulet eCommerce.


Kan jeg få support fremover?

Selvfølgelig! Vi tilbyder helt almindelig timebaseret support, men vi har også sammensat nogle webshoppakker, hvor du til fordelagtige priser kan tilkøbe support sammen med opsætning og workshops. Disse pakker kan du læse mere om her.