Jannik Gajan tiltræder som ny ERP konsulent på fuld tid hos FlexERP

February 11, 2022 by
Jannik Gajan tiltræder som ny ERP konsulent på fuld tid hos FlexERP
FlexERP ApS, Lærke Hedegaard Mathiasen

 

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at Jannik Gajan pr. 1. februar 2022 er tiltrådt stillingen som ERP konsulent på fuld tid hos FlexERP.

Jannik er i forvejen et kendt ansigt i virksomheden, hvor han de seneste to år har delt vores passion for virksomhedsoptimering gennem Odoo. Han startede primo 2020 som studentermedhjælper ved siden af sin uddannelse, og har senest haft et tre måneders praktikforløb hos os som en del af hans netop færdiggjorte cand.merc studie. Vi er derfor helt sikre på, at Jannik med sin store faglighed vil yde et værdifuldt bidrag til både FlexERP og vores kunder fremadrettet.

Han vil få sin daglige gang på vores kontor i Aalborg, hvor han også er bosat. Herfra vil han løfte en bred vifte af opgaver, hvoraf hans primære ansvar vil være som kundeansvarlig - både i forhold til udvidelse og understøttelse af vores eksisterende kundesegment. Dette indebærer blandt andet et skarpt fokus på virksomhedens salgs- og marketingaktiviteter, hvorfor Jannik også vil være produktansvarlig for Odoo modulerne inden for Salg og Marketing.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde omkring udbredelse og implementering af Odoo i Danmark!