Odoo kursus: Udnyt Odoo til fulde!

Odoo kursus: Udnyt Odoo til fulde!

Vi præsenterer tips og tricks til optimering af det daglige arbejde i Odoo

 D. 22. januar 2019 kl. 8.30-12.00

 FlexERP: Ådalen 7C, 6600 Vejen

Vi afholder et halvdagskursus, hvor vi præsenterer de grundlæggende funktioner i Odoo, der har stor betydning for arbejdsgangene i systemet. Fokus er på at blive mere fortrolig med alle de indbyggede værktøjer i Odoo, så du kan udnytte systemet til fulde.

Kurset henvender sig både til ledere og medarbejdere, som har sin daglige arbejdsgange i Odoo. Vi vil altså primært beskæftige os med universelle funktioner, som alle kan drage stor fordel af uanset brugerniveau eller modulkendskab.

Kurset tager udgangspunkt i Odoo version 11 Enterprise. Arbejder man med en anden version, kan man dog sagtens få stort udbytte af kurset alligevel.

På dagen vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål.


Pris: 995,- ex. moms

Prisen inkluderer sandwich og drikkevarer


Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål

Program

Søg og du skal finde!

Gennemgang af de mange søge- og visningsmuligheder i Odoo,  oprettelse af filtreringer pr. bruger eller fælles samt opsætning af visninger med grupperinger, sortering m.v..

Tag temperaturen på din virksomhed

Vi ser på hvordan du med  bl.a. "pivot-visninger", grafer, dashboards og udvidede rapporter kan trække nyttig viden ud af dine Odoo data.

Væk med de gule sedler...

... og ind med Odoos formidable besked-, notat- og aktivitetssystem. Vi gennemgår grundfunktionerne i disse værktøjer, som for alvor kan få samlet alle de løse tråde i dagligdagen.

 

Kan jeg allerede det ?

Ja, det kan du faktisk med din standard Odoo løsning. Vi kigger på nogle af de ofte oversete funktioner, bl.a.: Medarbejderkartotek, Kundeportal og notater.

Det kan du også med odoo

Vi introducerer nogle features og moduler i odoo. Bl.a.: online underskrift, tidsregistrering, nyhedsbreve, stregkoder og hjemmeside/webshop

Tid til spørgsmål

Vi afsætter tid til spørgsmål fra deltagerne og prøver at besvare dem i det omfang tiden er til det. Når kurset er slut, har vi afsat tid til snak og networking,  eller hvis du ønsker en uddybning eller mere personlig snak med en af vores konsulenter.

Underviser

Undervisningen varetages primært af:

Alex Lyngsøe

- Mangeårig økonomi/IT/ERP konsulent, Certificeret Odoo konsulent, og ejer af FlexERP

Tilmelding

Ønsker du eller dine medarbejdere at styrke kompetencerne i Odoo?

Hvorfor vente? Tilmeld dig vores Odoo kursus i dag!