Øg antallet af linjer i listevisninger

Både i almindelige listevisninger og i listevisninger på formularer
26. maj 2021 af
Øg antallet af linjer i listevisninger
FlexERP ApS, Lærke Hedegaard Mathiasen

 

Listevisninger går igen mange steder i Odoo. Når listevisningen fungerer som en overordnet oversigt - hvor man fx får vist alle fakturaer, indkøbsordrer eller tilbud - er standardbegrænsningen 80 linjer ad gangen. Denne kan man altid ændre manuelt i øverste højre hjørne, men ændringen gemmes ikke, og man skal derfor angive antallet igen og igen.

Odoo • Billed og tekst

Som en løsning på dette er det muligt via tekniske indstillinger at angive et nyt antal linjer og dem gøre det til den nye standard for visningen. Dette kan gøres pr. listevisning, så antallet ikke nødvendigvis er det samme på tværs af de forskellige listevisninger i Odoo.

På den måde slipper du for at bruge tiden på at tilpasse din oversigt, hver gang du skal bruge den. Det er en lille ændring, der hurtigt kan spare dig tid.

Listevisninger findes også inde på forskellige formularer i Odoo - fx linjerne på en salgsordre. Når listevisninger er en del af en formular, er standardbegrænsningen 40 linjer. 

Odoo • Billed og tekst

Dette antal kan også ændres - dette kræver dog et lille tillægsmodul. I modulets kode angiver vi det ønskede antal linjer, og dette antal bliver derefter standardbegrænsningen på alle listevisninger på formularer.

I nedenstående tilfælde er den nye standardbegrænsning angivet til at være 100 linjer i modulkoden.

Odoo • Billed og tekst

Vi anbefaler, at det nye antal standardlinjer ikke sættes unødigt højt, da det i sagens natur vil medføre, at systemet skal indlæse mere data hver gang.

Ønsker du en tilpasning af antal linjer på listevisninger?

Vi klarer det hurtigt for dig!