Email Marketing

Brug Odoo til at opbygge og udsende nyhedsbreve, julekort, mødereferater og meget mere
19. september 2019 af
Email Marketing
FlexERP ApS, Lærke Hedegaard Mathiasen

 

Med modulet Email Marketing kan du skabe flotte forsendelser, oprette forskellige maillister, følge med i hvor mange, der har åbnet dem, og se brugbare statistikker.

Du kan både oprette din forsendelse helt fra bunden eller vælge en standard layoutskabelon.

Odoo • A picture with a caption

Forsendelserne opbygges let og intuitivt på samme måde som Odoo hjemmesider. Layoutet er opdelt i blokke, som man kan sammensætte præcis som man vil, så du har rig mulighed for at sætte din virksomheds eget præg på forsendelserne. Du kan desuden linke direkte til virksomhedens sociale medier konti.

Der er mulighed for at oprette forskellige maillister til forskellige typer forsendelser, og disse er nemme at administrere. Tilmelding og afmelding af forsendelserne kan jeres modtagere selv administrere gennem links på hhv. hjemmesiden og forsendelsen.

Odoo • A picture with a caption

Efter afsendelse er det muligt at spore forsendelserne,  og dette omsættes til brugbare statistikker, som kan bruges til fremtidige forsendelser. Dertil kommer muligheden for link tracking og ROI beregning i Odoo.

Odoo • A picture with a caption

Modulet er desuden fuldt integreret med CRM, Event, Survey og ikke mindst Marketing Automatisering, så du har direkte adgang til dine øvrige marketingaktiviteter, når du skal designe dit indhold.

Vil du også lave email markedsføring via Odoo?

Vi hjælper dig i gang!