Emotions through the colors


Dette er en simpel hero enhed, en simpel komponent i kæmpe-skærms stil, beregnet til at påkalde fremhævet indhold eller information ekstra opmærksomhed.

Odoo

FLEKSIBELT OG EFFEKTIVT


DET DER GØR ODOO UNIK PÅ MARKEDET FOR ERP SYSTEMER ER, AT KILDEKODEN ER FRIT TILGÆNGELIG FOR ALLE.

NÅR KILDEKODEN ER TILGÆNGELIG, ER DET MULIGT AT ÆNDRE I DEN. DERFOR ER DER ENDELØSE MULIGHEDER FOR AT TILPASSE SYSTEMET EFTER BEHOV. HVOR VIRKSOMHEDER MED TRADITIONELLE ERP SYSTEMER SKAL TILPASSE ARBEJDSGANGENE TIL SYSTEMET, ER ODOOS STYRKE, AT DET KAN TILPASSES VIRKSOMHEDEN.

ODOOS FLEKSIBILITET OMSÆTTES ALTSÅ DIREKTE TIL ØGET EFFEKTIVITET I VIRKSOMHEDEN

FLEXERP HAR STOR ERFARING MED TILPASNINGER 

Odoo er et komplet system til din virksomhed

Odoo er et komplet og fleksibelt virksomhedssystem, som understøtter alle virksomhedens administrative processer fra salg over indkøb, lager, projekt, regnskab og personalehåndtering. Dertil kommer et komplet CMS-baseret hjemmesidesystem med fuld integration til de øvrige moduler. Her kan du opbygge din webshop med direkte integration til dit interne varekartotek, kundekartotek og regnskab. Har du en fysisk butik eller restaurant, indeholder Odoo også et komplet kassesystem (Point of Sale) med en letanvendelig brugerflade, som fungerer i forlængelse af det øvrige system. Altså: slut med kompliceret og dyr integration. Da Odoo er baseret på det internationale Open Source koncept, stilles selve programmet frit til rådighed for alle. Vi kan yderligere tilbyde en dansk oversættelse, support og hosting af systemet.

Når Odoo først er konfigureret til din virksomhed, kan der være præcis så mange brugere, som der er brug for. Behovet ved store virksomheder er måske mere avanceret, men det løses i systemet ved blot at aktivere/deaktivere de mere avancerede applikationer og menupunkter i systemet. På den måde kan systemet tilpasses dit behov og din virksomheds størrelse. Til trods for systemets kompleksitet og mange funktioner er det meget brugervenligt og enkelt at anvende, og alle virksomhedens medarbejdere har mulighed for hurtigt at blive fortrolige med arbejdsgangene i systemet uden forudgående kendskab.

Som ny Odoo kunde er webshoppen gratis - du betaler først licens, når du tager flere Odoo apps i brug. Læs mere her. 

Odoo 

    En app til ethvert behov

Regnskab

Salg

CRM

Helpdesk

Lager

Produktion

Expenses

Dokumenter


Sign

Helpdesk

POS

Udlejning

Abonnement

Website

 

eCommerce

eLearning

Vedligehold

Indkøb

Email Marketing

Social Marketing


Survey

Projekt

Timesedler

Studio

Kvalitet

Medarbejdere

 

Ferie

Løn

Rekruttering

Events