Emotions through the colors


This is a simple hero device, a simple giant-screen-style component intended to draw extra attention to featured content or information.

Brug tiden på din forretning -  Fokusér & Optimér med Odoo ! 

Odoo samler alt i ét system, og skaber en datadrevet forretning - så i kan bruge tiden i virksomheden, på det i er bedst til.
Odoo fodrer beslutningstagere med real-time opdaterede analyser og prognoser - marketing team'et har integrerede værktøjer til formidling og analyse ved hånden - på lager og i produktionen går det stærkt med stregkoder, kvalitetssikring og step-by-step intuitiv vejledning og ajourføring af driftsdata - i regnskab indlæses bankposteringer og bilag automatisk, og der kan fokuseres på analyse og controlling. Webshoppen er fuld integreret - slut med dobbelt data her. Det hele samles med et tværgående digitalt kommunikationslag, med direkte link til relevante informationer.

Lær mere

Odoo Dashboard

Odoo

ET FLEKSIBELT OG EFFEKTIVT ERP SYSTEM TIL ALT !

 

 Odoo er bygget på ideen om, at et ERP system skal kunne dække alle behov i alle typer og størrelser af virksomheden. 

Derfor er grundstenen i Odoo også at følge Open Source princippet, som giver slut kunden flest muligheder, fleksibilitet og sikkerhed.

Her taler vi altså ikke bare om understøttelse af de traditionelle ERP funktioner som regnskab, salg/crm, lagerstyring, indkøb og produktion. Odoo favner ALLE virksomhedens digitale behov, lige fra  interne HR værktøjer, over ledelsesrapportering med KPI og dashboards,  til SoMe marketing, marketing automatisering, nyhedsbreve, hjemmeside, webshop, kundeportal o.s.v.

Odoo er således et standardsystem med en række standard-apps i samme database og brugerflade, som understøtter alle (de fleste) virksomheders forretningsprocesser. Men systemet kan også let tilpasses og udvides program mæssigt, efter den enkelte virksomheds behov.

Standardsystemet er funderet i et proffessionelt "Enterprise" setup, hvor en abonnementsbaseret licensmodel sikrer, at systemet løbende udvikles og supporteres, og lever op til moderne digitale standarder og sikkerhedstermer.

OpenSource konceptet betyder, at den enkelte virksomhed let har mulighed for at tilpasse med egne programudvidelser, integrationer o. lign.. 
 
 Odoo

En app ethvert behov.


Nye Odoo-apps introduceres år for år, efterhånden som virksomhedernes anmodninger vokser. 

Dette billede nedenfor viser de mest almindelige organiseret i en struktur relateret til forretningsområderne.

 

Ud over disse centralt udviklede og vedligeholdte Odoo-apps kan du få adgang til flere i Odoo Appstore

Derudover kan du ændre og oprette din egen, eller vi kan gøre det for dig.