Online booking

Giv dine kunder mulighed for at booke tider hos dig online
19. september 2019 af
Online booking
FlexERP ApS, Lærke Hedegaard Mathiasen

 

Booker dine kunder salgsmøder eller demoer hos dig, eller tilbyder I forskellige former for services, som kræver tidsbestilling? Gør det nemt for både dig selv og dine kunder ved at anvende online booking af aftaler i Odoo.

Du opsætter de ledige tider og bestillingsvilkårene i Odoo backend. Du har også mulighed for at tilføje særlige spørgsmål til bookingformularen, så du får alle de nødvendige oplysninger med det samme. 

Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text

Dine kunder kan derefter nemt booke en tid online via jeres Odoo hjemmeside.

Odoo • Text and Image
Odoo • Text and Image

Ved booking lægges aftalen straks i din Odoo kalender, som også kan synkroniseres med din Google kalender. På den måde har du altid det fulde overblik over dine aftaler direkte i Odoo.

Odoo • Image and Text

App'en til online booking kan tilkøbes til din licensaftale for €8 i måneden.

Udvid funktionaliteten med Odoo Studio

Skal den bookede tid faktureres til kunden, kan vi ved hjælp af Odoo Studio tilpasse et forløb, der fx strækker sig fra online booking til automatisk oprettelse af en tilknyttet salgsordre, som slutteligt kan faktureres. Ved at oprette en automatisk handling, der autoudfylder de påkrævede felter på salgsordren med oplysninger, som kunden har afgivet gennem den online bookingformular, slipper du for dobbeltarbejde. Ved hjælp af forbundne felter kan du hurtigt bevæge dig frem og tilbage mellem aftaleformular, salgsordre og faktura.

Odoo Studio kan tilkøbes til din licensaftale for €48 i måneden og åbner op for endeløse tilpasningsmuligheder, så arbejdsgangene passer præcis til din virksomheds behov.

Skal dine kunder også kunne booke tider online?

Vi hjælper dig i gang!