Gentagne aktiviteter

Automatisk oprettelse af ny aktivitet
17. august 2020 af
Gentagne aktiviteter
FlexERP ApS, Lærke Hedegaard Mathiasen

 

Gentager du ofte de samme opgaver uge efter uge eller måned efter måned, og har du brug for en lille reminder?

Så er et godt tip at anvende Odoos aktiviteter. Foruden de forskellige standardaktivitetstyper har du nemlig også mulighed for selv at oprette dine egne og tilpasse dem til dine behov. Og vigtigst af alt så kan du angive, at aktiviteten automatisk skal planlægges med et fast interval - fx 7 dage efter forrige aktivitetsdeadline. Dermed oprettes automatisk den næste aktivitet, så ikke selv skal huske planlægningen. Du har tilmed mulighed for at tilknytte forsendelsen af en email, så du på den måde kan få en ekstra reminder.

Odoo • A picture with a caption

Eksempel

Ved udgangen af hver måned skal der fast laves en lønkørsel. Her er det oplagt at anvende gentagne aktiviteter som påmindelse. I ovenstående aktivitetstype er det angivet, at den næste aktivitet skal planlægges automatisk, og den skal have deadline 30 dage efter forrige aktivitetsdeadline. Når en aktivitet af denne type markeres Udført, vil den næste identiske aktivitet altid blive oprettet automatisk med en deadline 30 dage efter den udførte opgaves deadline. 

Odoo • A picture with a caption

Gentagne aktiviteter er et simpelt men effektivt supplement til opgavedeadlines og skaber især værdi som reminders og som sub-deadlines på delopgaver, der skal udføres med et fast interval. 

Skal gentagne aktiviteter gøre dit arbejde lettere?

Opsætningen er minimal, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med det!