FlexOdoo er officielt godkendt som standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen

Vores løsning, FlexOdoo, er nu officielt godkendt som standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen.
29. april 2024 af
FlexOdoo er officielt godkendt som standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen
FlexERP ApS, Alex Lyngsoe

 

Vi har spændende nyheder til alle danske virksomheder, der søger en pålidelig og lovlig løsning til deres bogføring! Vores løsning, FlexOdoo, er nu officielt godkendt som standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen.

Hvad betyder det for dig?

Denne godkendelse er ikke kun en bekræftelse af vores dedikation til at tilbyde det bedste bogføringssystem på markedet; det er også din garanti for, at FlexOdoo ikke bare opfylder, men overgår kravene i den nye bogføringslov. Med FlexOdoo kan du være helt tryg ved at vælge FlexERP som din partner, og Odoo som regnskabprogram. 

Fordele ved FlexOdoo som regnskabsprogram

  • Overholdelse af lovgivning: Vores løsning sikrer fuld overholdelse af den danske bogføringslov, hvilket fjerner bekymringerne omkring juridiske krav og potentielle bøder. Læs mere om den danske bogføringslov her.
  • Effektivitet: Automatiser din bogføringsproces og frigør værdifuld tid, som du kan investere i at vokse og udvikle din forretning. Læs mere her
  • Skalerbarhed: FlexOdoo vokser med din virksomhed. Uanset om du er en nystartet virksomhed eller en etableret organisation, kan vores løsning tilpasses præcis dine behov.
  • Integrationsmuligheder: FlexOdoo spiller selvfølgelig sammen med andre Odoo apps fx Salg, Lagerstyring, Produktion, PoS, Webshop og meget mere.

Vælg FlexOdoo og vær sikker på din virksomheds fremtid

Vælg en fremtid, hvor bogføring ikke længere er en byrde, men en integreret, problemfri proces, der støtter din virksomheds vækst og compliance. Med den officielle godkendelse fra Erhvervsstyrelsen, er FlexERP mere end blot en leverandør; vi er din partner i at sikre en lovlig, sikker og effektiv bogføringsproces.

Book en uforpligtende demo

FlexOdoo løsningen har FOB-nummer: fob709278.