FlexERP indtræder i Best Odoo Partners
Et globalt netværk for strategisk samarbejde omkring Odoo
29 marts, 2022 af
FlexERP indtræder i Best Odoo Partners
FlexERP ApS, Lærke Hedegaard Mathiasen

Det er med stor glæde, vi kan annoncere, at FlexERP er blevet udvalgt til at indtræde i det globale netværk Best Odoo Partners.

Netværket består af en række af verdens bedste Odoo partnere, som alle desuden er eksperter i virksomhedsdrift i deres respektive regioner. Dermed kan vi i FlexERP sikre vores internationale kunder den bedste service og støtte ved implementering af projekter på flere lokationer rundt om i hele verden. Vi har direkte adgang til lokal ekspertise fra de bedste Odoo konsulenter og stiller samtidig vores egen lokalviden til rådighed for internationale virksomheder, der skal implementere projekter i Danmark.

Netværkets partnere har alle stor erfaring med internationale virksomheder, der med succes har implementeret Odoo, og det er blandt andet disse erfaringer, der danner grundlaget for vores fremtidige samarbejde. Du kan læse mere om et udpluk af vores kunder her:


Referencer

Vi er stolte af at være udvalgt til netværket, og vi ser frem til spændende samarbejder omkring udbredelsen og implementeringen af Odoo internationalt.