Webbaseret

Fuld integration

Tilpasseligt

Danske standarder

Ingen data-begrænsning


BrugervenligtOdoo indeholder et rigtig stærkt regnskabssystem, der understøtter virksomhedens administrative rutiner. Funktionerne i Odoo inkluderer:

  • Kundefakturaer

  • Leverandørfakturaer

  • Bogføring

  • Bankafstemning

  • Analytisk regnskab

  • Fleksible rapporter

Vi tilbyder selvfølgelig en opsætning af Odoo, der er i fuld overensstemmelse med de danske regnskabsstandarder, hvilket blandt andet vil sige, at der er dansk kontoplan og momsopsætning.

Odoo CMS - et stort billede

 

Opsæt og tilpas regnskabsrapporterne så de matcher virksomhedens behov. 

 

Odoo CMS - et stort billede

Odoo er webbaseret og fungerer fra alle flader. Alt der kræves er en internetforbindelse. Programmet skal altså ikke installeres på én computer - det fungerer overalt.

Odoo CMS - et stort billede

 

Fuld integration

Regnskabsmodulet er fuldt integreret med resten af applikationerne i Odoo, hvilket både reducerer arbejdstiden og minimerer fejl. De samme oplysninger skal ikke indtastes flere gange, da hele systemet taler sammen internt - fx hentes salg fra CRM-modulet direkte over i regnskabsmodulet, når de skal faktureres. På tilsvarende vis faktureres timesedler, som er registreret på bestemte opgaver i Projekt-modulet, nemt og hurtigt.

Tilpasninger og udvidelser

Foruden standardfunktionerne i Odoo er der endeløse tilpasningsmuligheder, så systemet kommer til at matche virksomhedens arbejdsgange 100%. Odoos store udviklernetværk har allerede udviklet 300+ tillægsmoduler til modulet Regnskab. Nogle koster et engangsbeløb, men mere end halvdelen af tillægsmodulerne er frit tilgængelige uden ekstra omkostninger.

Budgettering og Betalingsopfølgning er blot to eksempler på tillægsmoduler til Regnskab.

Ekstra funktioner i Enterprise

  • Udvidede rapportmuligheder

  • Import af flere typer bankfiler

  • Betalingsopfølgning

Hvorfor vælge Odoo til regnskab?

Først og fremmest dækker Odoos regnskabsmodul alle bogholderirutiner. Men den helt store fordel ved Odoo er, at systemet er meget mere end blot et regnskabsprogram. Odoo er et moderne og fremtidssikret ERP system, hvor du kan samle og udføre alle virksomhedens administrative opgaver - alt er tilmed integreret, så det er slut med dobbeltarbejde på tværs af forskellige systemer eller moduler.

Odoo CMS- Eksempel på flydende billede

Derudover er Odoo utrolig konkurrencedygtig med prisen. Hvor man normalt betaler for dyre licenser og opgraderingsabonnementer for et ERP system, så betaler man pr. bruger i Odoo. Prisen på Odoo er altså udelukkende afhængig af antallet af brugere af systemet og varierer ikke alt efter hvor mange moduler, man ønsker at anvende. Du kan læse mere om vores priser her. Der medfølger i øvrigt en gratis revisorbruger, som gratis kan logge ind i virksomhedens regnskabssystem 20 dage om året.


Ønsker du at høre mere om mulighederne med Odoo så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.