Microsoft Dynamics C5

 

Som Certificeret Microsoft Dynamics C5 Systemkonsulent, kan vi tilbyde konsulenthjælp til udvikling og uddannelse i systemet.

Microsoft Dynamics 2012 er den nyeste version af det velkendte C5 system. Microsoft har i oktober 2014 valgt at flette produkterne C5 og Navision sammen på den samme teknologiske platform – og dermed tilbyde et helt nyt produkt til kunderne – “C5 2014″. Samtidig stopper udviklingen af den nuværende C5 kerne. C5 2012 programmet vil dog fortsætte med at eksistere, og Microsoft vil vedligeholde og supportere programmet helt frem til 31/12-2018. Der kan ligeledes også stadig tilkøbes moduler og mere database – altså: INGEN GRUND TIL PANIK!

C5 2012 er stadig et rigtig godt bud til den mindre virksomhed, som ønsker et let og overskueligt program, med et hav af tilpasnings- og udvidelsesmuligheder. Du kan nedenfor læse mere om C5 2012 systemet.

Som Microsoft Dynamics C5 partner tilbyder vi både Salg, Servicering, Uddannelse og individuel tilpasning af din C5 løsning. Læs mere om produktet her på siden.


Den integrerede og fleksible løsning:

Med Microsoft Dynamics C5 får du et integreret virksomhedssystem som understøtter hele virksomhedens værdikæde. Standardløsningen indholder alle nødvendige værktøjer til understøttelse af den moderne virksomheds økonomistyring og administrative rutiner.


Pålidelig og hurtig igangsætning: 

Med over 70.000 installationer er der garanti for, at C5 både er pålideligt samt let at installere og anvende. C5 kan installeres på gængse windows pc og serverplatforme, og leveres med udførlige installations- og brugsvejledninger. Brugerfladen er overskuelig og intuitiv, og med de indbyggede “guides” til de grundlæggende funktioner, er systemet hurtigt sat op og klar til brug. Med et netværk af partnere og forhandlere landet over, er der desuden altid hjælpe at hente udefra.


Tilpasning og udvidelser:

Når standardpakken er anskaffet, kan man udvide med en række forskellige standardmoduler fra Microsoft. Derudover findes der en lang række specialudviklede branchemoduler og løsninger som er udviklet af forskellige C5 partnere i hele landet. Har virksomheden et specielt behov, er der derfor en stor sandsynlighed for, at der allerede ER lavet programmer der matcher. Hos FlexERP sætter vi en stor ære i at undersøge behovet, og forsøge at matche dette med en eksisterende løsning, inden vi kaster os ud i egentlig nyudvikling af programmer til C5. Der er jo ingen grund til at “opfinde den dybe tallerken” flere gange end nødvendigt. Dertil sagt, så er C5 version 2012 et åbent program, med let adgang til at lave brugertilpasset programmering.


Integration:

Med de indbyggede eksport og import funktioner er det let at eks- og importere data til og fra andre systemer. Det kunne f.eks. være til en revisor eller en underleverandør. Standardløsningen indeholder også ind- og udlæsningsformater til de fleste online banksystemer, ligesom der kan udlæses fakturaer i det elektroniske “oioxml” format, som bl.a. offentlige virksomheder kræver at man sender fakturaer i.