Opbyg nemt med blokke


Inkluderet i Odoo prisen


Google Analytics


Integreret Webshop


Tilpasseligt

SEO optimeringHvorfor betale for at have din hjemmeside et andet sted, når du nemt og enkelt kan lave en hjemmeside i Odoo? Den er endda en del af Odoo-pakken, så der er ingen ekstra udgifter forbundet med en hjemmeside i Odoo. Foruden det økonomiske aspekt er der blandt mange andre følgende gode grunde til at lave din hjemmeside i Odoo:


 • Hjemmesiden er responsiv og mobiloptimeret, så indholdet tilpasses automatisk til skærmens størrelse

 • Hjemmesiden er fuldt integreret med resten af Odoo

 • Brugergrænsefladen er enkel i udtrykket og derfor nem at arbejde med - også uden forudgående kendskab til opbygning af hjemmesider

 • Mulighed for webshop, som selvfølgelig også er integreret med resten af Odoo

 • Populære funktioner så som Webshop, Events, Blog, Nyhedsbrev, Jobopslag, Kundereferencer, Call-to-action (CTA) knapper, links til sociale medier og en 'Kontakt os' side er allerede oprettet - de skal blot aktiveres med få klik

 • Ligesom resten af Odoo er hjemmesiden baseret på open source, så tilpasningsmulighederne er endeløse

 • Indbygget værktøj til søgemaskineoptimering

 • Hjemmesiden kan forbindes med din Google Analytics konto, så du direkte i Odoo kan se besøgsstatistikker

Sådan fungerer det:

Odoo CMS gør det nemt for alle at opbygge og administrere en hjemmeside. Hjemmesiden opbygges med blokke ud fra træk-og-slip princippet, og der kan vælges mellem mange forskellige. Man markerer blot en blok, trækker den til den ønskede placering og slipper. Derefter er rammerne sat for sektionen, som blot udfyldes med tekst og billeder.

Odoo hjemmeside website


Tekst- og billedboksene kommer i mange forskellige udgaver, så boksene simplificerer designprocessen frem for at begrænse den. Layoutet bliver aldrig en standardløsning, og der er rig mulighed for at lave en hjemmeside, der matcher virksomhedens grafiske profil. Hjemmesideværktøjet er nemt og intuitivt at anvende, og det kræver derfor ikke forudgående kendskab til design af hjemmesider, før man kan anvende det.

 

Fuld integration med Odoo:

Den helt store fordel ved at anvende Odoos indbyggede hjemmesidefunktion er, at hjemmesiden fungerer i forlængelse af Odoos øvrige funktioner. For eksempel:


 • Placeres henvendelser gennem kontaktformularen  automatisk som en Mulighed i din CRM pipeline

 • Kan besøgende tilmelde sig virksomhedens nyhedsbrev gennem hjemmesiden, hvorved de automatisk skrives på maillisten, der er oprettet i modulet Masseforsendelser

 • Produceres der salgsordrer i modulet Salg, når der afgives bestillinger gennem webshoppen


De daglige arbejdsgange forenkles betragteligt, når hjemmesiden kommunikerer direkte med resten af systemet.  Foruden udgifterne til hjemmesidehosting hos en ekstern udbyder er der altså også penge at spare på den daglige drift i form af virksomhedsoptimeringer ved at gøre brug af en hjemmeside i Odoo.


Alt det praktiske - gjort enkelt:

For at drive en hjemmeside, der tjener som et aktiv for virksomheden, er der flere fundamentale ting, der skal være styr på. For eksempel er det en god idé at søgemaskineoptimere samt arbejde med statistikker for trafikken på hjemmesiden. I Odoo er dette gjort nemt, da der er indbygget værktøjer til begge dele. Ved hjælp af en direkte forbindelse mellem Odoo og Google Analytics kan de mest væsentlige statistikker hentes ind i Odoo, hvor man kan arbejde videre med dem. Derudover er der i hjemmesiden et godt værktøj til arbejdet med søgemaskineoptimering:  

Odoo hjemmeside website seo

Odoo er desuden programmeret til automatisk at optimere den tekniske del af hjemmesidens indhold, blandt andet ved hjælp af billedkomprimering, hurtigere sideindlæsning, billedskalering til mobile enheder etc., som alt sammen er noget Google vægter højt, når en hjemmeside skal rangeres. Dette understreger igen Odoos brugervenlighed, da man sagtens kan arbejde med søgemaskineoptimering i Odoo uden forudgående erfaring på området.

Ekstra funktioner i Enterprise

 • Mange flere designmuligheder/bokse til opsætning.

Skal du i gang med din hjemmeside i Odoo?

Anvender du allerede Odoo i din virksomhed, er det bare at gå i gang. Alt du skal bruge er inkluderet i dit Odoo abonnement.

Har du brug for gode råd eller vejledning inden du starter, så kontakt os endelig, så hjælper vi dig godt igang med at designe din hjemmeside.

Er du endnu ikke begyndt at bruge Odoo, kan du læse mere om systemet her.

Du er også velkommen til at kontakte os for en uddybende samtale om Odoo og alle dets muligheder.