Registrering af elværktøj


Registrering af lokationer


Registrering af eftersyn


Fuld integration


Open Source


Webbaseretodoo eleftersyn eftersyn elværktøj
odoo eftersyn elværktøj eleftersyn

Det er lovpligtigt at føre eftersyn med virksomhedens elværktøj, og med vores modul til el-eftersyn i Odoo får du et simpelt men effektivt redskab til at systematisere arbejdet. Ved at digitalisere processen med el-eftersyn i Odoo får du blandt andet: 

  • Overblik over udførte og fremtidige eftersyn

  • Registrering af virksomhedens værktøj

  • Registrering af værktøjslokationer

  • Reduktion af papirarbejdet

  • Påmindelser til den ansvarlige for et eftersyn

  • Fuld funktionalitet fra smartphones


Registrering af værktøj

Hold styr på virksomhedens værktøj ved at registrere det i Odoo. Du kan sagtens registrere alt virksomhedens værktøj og ikke kun det, der er omfattet af det lovpligtige eftersyn. Du kan fx både registrere serienummer, leverandør, lokation, garanti og en ansvarlig. Derudover kan du registrere værktøjets inspektionsinterval i måneder, så det altid fremgår tydeligt.

Odoo eleftersyn værktøj

Se hvor nemt værktøj registreres i videoklippet nedenfor:

 
 

Oprettelse af lokationer

Lokationer kan både dække over et værksted, en arbejdsbil eller noget helt tredje. Formålet med lokationen er, at hvis virksomheden fx har en arbejdsbil, hvori der fast ligger flere stykker værktøj, som skal eftersynes, så kan man sætte et fælles inspektionsinterval for alt værktøjet i bilen samt oprette påmindelser om eftersyn til den bilansvarlige. Derved kan de forskellige værktøjseftersyn logges på én gang, hvorved man sparer tid på registreringer. Hvert stykke værktøj kan fortsat fremsøges enkeltvis, så man kan se deres individuelle eftersynshistorikker - lokationernes primære funktion er hurtig logning og minimering af det administrative arbejde.

Odoo eleftersyn værktøj
     Videoklippet nedenfor viser, hvordan lokationer oprettes:
 
 

 

Registrering af eftersyn

Et eftersyn skal som udgangspunkt kun oprettes én gang pr. lokation. Derefter oprettes de fremtidige eftersyn automatisk. På hver lokation angives inspektionsintervallet i måneder, og med udgangspunkt i dette tal oprettes det næste eftersyn, lige så snart det foregående er udført. Er inspektionstallet fx 12 måneder, så oprettes en kladde til et nyt eftersyn om 12 måneder, så snart der trykkes 'Udført':

Odoo eleftersyn eftersyn værktøj


Der kan tillige oprettes email-påmindelser til de ansvarlige, og på den måde automatiseres processen, så man aldrig kommer til at springe et eftersyn over. Hvert eftersyn registreres enkeltvis i systemet for hvert stykke værktøj, så man hele tiden kan finde et bestemt stykke værktøjs inspektionshistorik. Dokumenter og billeder vedhæftes i øvrigt nemt hvert eftersyn eller stykke værktøj.

Odoo eftersyn elværktøj eleftersyn værktøj


Klikker man på ovenstående felt, får man en komplet oversigt over udførte eftersyn af det pågældende stykke værktøj.

Odoo eftersyn eleftersyn værktøj

Dokumenter og billeder vedhæftes i øvrigt nemt hvert eftersyn eller stykke værktøj.

I videoen nedenfor vises en fælles registrering af eftersyn af tre stykker værktøj i den samme bil: 

 
 
 
 

 

Hvorfor vælge el-eftersyn i Odoo?

I Odoo er nøgleordet fleksibilitet. Odoo er baseret på open source, hvilket betyder at kildekoden er frit tilgængelig. Derfor er det muligt at tilpasse systemet præcist til dine ønsker og behov. Hvor de fleste systemer er en alt-eller-intet løsning, så kan du med Odoo få det, som du vil have det. Ovenstående udgør en grundopsætning, som er anvendelig i de fleste virksomheder, men skulle du have ønsker om særlige tilpasninger, så lader det sig også nemt gøre. 

Odoo fungerer på forskellige enheder, og du er derfor ikke bundet til computeren, når du arbejder i systemet. Indbygget optimering til smartphones og tablets betyder, at el-eftersynet kan registreres, der hvor det foretages. Den ansvarlige medarbejder logger fx blot ind i Odoo via sin smartphone og foretager registreringen af eftersynet ude på værkstedet.

Odoo er dog meget mere end blot et system til registrering af værktøj og el-eftersyn. Odoo er et komplet ERP system, som dækker alle funktioner i en moderne virksomhed - det være sig alt lige fra økonomi til hjemmeside. Og der er ikke nogen grund til ikke at anvende Odoo til hele virksomhedens daglige drift - prisen er nemlig den samme uanset om du anvender ét eller 20 moduler. Du kan dog sagtens starte med at anvende Odoo til registrering af værktøjseftersyn og blive fortrolig med systemet for derefter gradvist at tage mere og mere af Odoo i brug. For en håndværkervirksomhed kunne et oplagt næste skridt fx være tidsregistrering i Odoo - tillige med mobiladgang så alle timer kan registreres med det samme i marken.


Priser

  • Modulet til el-eftersyn koster et engangsbeløb på kr 995.

                 Prisen inkluderer fuld adgang til alle funktioner i modulet, som i sig selv udgør et komplet system til registrering af værktøj og eftersyn.

  • Pris pr. bruger pr. måned er kr 190.

                 Antallet af brugere afhænger af hvordan man ønsker at anvende Odoo. Til el-eftersynet behøver man som udgangspunkt kun én bruger.

  • Etablering af Odoo koster et engangsbeløb på kr 995.

                 Anvender man allerede systemet, skal dette beløb ikke betales igen.

  • ½ times online support til opstart (hvis det ønskes) til kr 495.


Læs mere om vores priser her

Sådan kommer du igang

Uanset om du allerede anvender Odoo i din virksomhed eller blot ønsker at høre mere omkring mulighederne så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale.