Masseforsendelser

Brug Odoo til at opbygge og udsende nyhedsbreve, julekort, mødereferater og meget mere

Med modulet Masseforsendelser (Markedsføring i version 8) kan man skabe flotte forsendelser, oprette forskellige maillister, følge med i hvor mange der har åbnet dem og se brugbare statistikker.


Odoo CMS - et stort billede


Forsendelserne opbygges let og intuitivt på samme måde som Odoo hjemmesider. Layoutet er opdelt i blokke, som man kan sammensætte præcis som man vil, så du har rig mulighed for at sætte din virksomheds eget præg på forsendelserne. Du kan desuden linke direkte til virksomhedens sociale medier konti.


Odoo CMS - et stort billede


Der er mulighed for at oprette forskellige maillister til forskellige typer forsendelser, og disse er nemme at administrere. Tilmelding og Afmelding af forsendelserne kan jeres modtagere selv få mulighed for at administrere gennem links.

En stor fordel ved at anvende Odoo's Masseforsendelsesmodul er muligheden for at spore forsendelserne. Dette kan både gøres på to forskellige måder i Odoo; enten på et overordnet niveau eller mere modtagerspecifikt. I selve modulet indgår der en samlet sporing af forsendelserne, og dette omsættes til brugbare statistikker.

 

Odoo CMS - et stort billede

Ønsker du derimod at spore forsendelserne individuelt, kan der i forlængelse af Masseforsendelsesmodulet installeres et modul specifikt til individuel email sporing. Dette modul viser helt præcist hvem der har åbnet forsendelserne.


Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig i gang med Masseforsendelser i Odoo, eller hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med dette modul.